Ons concept

Welk klein meisje droomt er niet van een mini-versie van zichzelf? Een kleine zus, een eigen BFF (Best friend forever). Iemand waarmee ze al haar geheimen kan delen, iemand waarmee ze nieuwe ervaringen kan beleven en mooie herinneringen  kan opbouwen?

 

Dat is het concept van Pop&Me !! De naam zegt het zelf: mijn pop en ik.

 

Kleine meisjes (3j - 5j) hebben over het algemeen 1 of meerdere babypoppen, waarmee ze ‘mama & papa’ spelen. Ze verzorgen hun poppen alsof het hun eigen kindje was.

Naarmate deze kleine meisjes groter worden (5j – 10j) , worden ze, onder invloed van een grote zus of broer, televisie, internet, reclame, … meer en meer beïnvloed door en geconfronteerd met nieuwe zaken die hun interesse wekken: mooie kleren, make-up, toffe kapsels, juwelen, maar ook jongens, eerste liefdesverhalen, beste vriendinnen, uitstapjes, sporten.

 

Omdat deze leeftijdsgroep nog net te jong is, om deze nieuwe wereld in het echt te ervaren, gaan ze op zoek naar een andere manier om hiermee te experimenteren. In eerste instantie grijpen ze naar wat ze kennen: hun babypoppen. Maar al gauw merken ze dat het haar (of ontbreken ervan) van hun babypop niet echt veel styling toelaat en dat de rompertjes  en slabbetjes niet echt kunnen concurreren met die flashy nieuwe rok of trendy bloesjes die ze op de televisie zien.

 

Ze missen iets, ze missen iemand, ze missen een bondgenoot, ze missen een kleine zus of beste vriendin waarmee ze kunnen fantaseren over mooie kleren, toffe sporten, make-up, mooie kapsels, ze missen zichzelf maar dan in miniversie!

 

Wij willen slechts 1 merk van pop aanbieden, een pop van zeer hoge kwaliteit. Een pop die zich eenvoudig laat aan en uitkleden. Een pop die ook styling van het haar toelaat.

Een pop ook waarin de jonge meisjes zichzelf kunnen herkennen, blonde meisjes met een blonde pop, bruine en hoogblonde meisjes met een bruine en hoogblonde pop.

 

Veel plezier met je beste vriendin !

Uw reacties

"De poppen zijn van zeer goede kwaliteit, tof dat de haren echt kunnen gewassen worden"

- Josee Cools

"Ik was meteen verliefd op mijn nieuwe vriendin. Dank je wel Pop&Me"

- Saar Tourwé

"Ik ben ook enthousiast. De poppen zijn al mee in bad gegaan, in het zwembadje, en nog steeds mooie haren. Zelfs Mama is fan!"

- Hannelore Schotte  

© 2015 by Pop&Me. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round